Huoohhh.. eilen oli rankka kahvakuulatreeni. Aamiaiseksi mustaa teetä ja eilen leipomaani leipää. Banaana.

Jeff Corwin ajaa vyötiäisiä takaa telkussa. Katti-Matikainen keikistelee ..jonkun mielestä kuulemma liian seksikäs telkkuun lastenohjelmiin..? Sick mielikuvitus joillakin.

Yöllä näin Matin itsensä tai Matin aivojen ohjaaman kehnon jenkkityylisen B-luokan splatterin juonineen. Kuka enää tarttee torrentteja tai deeveedeitä? NO varmaan sellaset jotka ei luo unileffoja ja varsin kauheita sellaisia.  No itse sai olla pääosassa.

Jotenkin oudosti myös sivusta seuraajana. Yks kohta kun yks sekopää psykoperheen jäsen ajoi takaa autiotalolta pellolle niin..thäts not nice. Yhessä vaiheessa joku ainakin pelasti mut ampumalla pääjehun vyötärön kohdalta poikki. Siinä se öö torso vielä huuteli haulikko kädessä. Se kohtaus tapahtui sisätiloissa kun olin tyhjentämässä autiotaloa vaikka tyyppi ei halunnut luopua siitä. Siitä ne ehkä suuttu??

Tai se kun yks niistä houkutti pariskunnan johonkin maasaunaan kellariin...ja siellä olin joku keikkuva kivilattia joka tiputti ne johonkin maanalaiseen maailmaan. Verta ja luurankoja. Hitto mitä unia taas... sick..

Ja kaikki alkoi siitä kun unessa näin tieltä jonkun autiotalon..ja menin siinä sitten naapuriin kysymään onko tontti kaupan? Jännä miten kaikki jutut yhdistyy unessa.

"painajaisleffamasa"