On aika uuden päivityksen..perjantaipäivityksen. Ei nyt mitään kummenpaa mutta jotain ajatuksia voisi tännekin heittää. Laitetaan ajatukset lentoon..

Joo..Viikonloppu menee tietysti rauhallisesti kun on näitä harrastushommia jonossa odottamassa. Ei paljoa muuta tartte kun istumatyötä.Jack Kerouacin muotokuvan aloittaminenkin pitäisi..öh aloittaa. Ei tänään sitä. Siihen tarvitaan oikeankokoinen maalauspohja. Sen muotokuvan (mikäli onnistuu)paikka on kuulemma UKK: n vieressä.

Myös ikuinen nuoruuden lähteen metsästys jatkuu. Tai sanotaan kehon rappeutumisen estävän ihmelääkkeen etsiminen jatkuu. Forever forevör. Taitaa ne vaan olla liikunta, rasitus, hyvä ruokavalio ja vesi. Askeettinen ruokavalio, kauneusleikkaukset, happikaappi ja kehon syväjäädytys taitaa olla niitä vähän rankempia keinoja. Mikä happikaappi edes on??? Tulee jotenkin mieleen vaan Michael Jackson ja se eikä leikkaukset taanneet ikuista nuoruutta saati elämää. sillekään. 

Henkinen rappeutuminenkin pitäisi estää. Mut ei..siitä en ole huolissani. Ajatukseni ja maailmankatsomukseni ovat semmoset että I feel good. Mut on noita ylimääräisiä ikäviä juttuja jotka rappeuttavat kyllä. Kaikenmaailman alkoholinesteet (vxxxn Tapio teki tepposet) ja ikävät ihmiset ja mediatulva huonoja uutisia maailmalta. Ei tartte ihmetellä miksi haluisin elää melkein erakkounelmaa maalla. Puolierakkoutta. Ihan oman mielenterveyden ja henkisen rappeutumisen estämiseksi. Joo-o näin on.

 

Mitä keväällä/kesällä sitten? Ei damii..tuskin Skotlantii. Maalle? Luontoon? Vuokramökille..juomaan viinaaaa?EIIIII..

Miten on Bj.. onko tänä vuonna kesämökin vuokraus? Wildi puhunut?

Lopullinen tavoite kuitenkin tänä vuonna on.. nuoren Iggy Popin vertainen vartalo itselleni kesäksi. Muahh..

"matti"