Henki pihisee eikä happi lopu. Kaffakuulan nostelu on jäänyt, mut suht pitkät lenkit on pitäneet ainakin pohkeet kunnossa. Joten noin kuuden kilometrin kauppalenkitkään ei enää tunnu miltään. Toki sitä vois lähikaupassa tai Lidlissä käydä. Mut sit jäis tuo miltei jokapäiväinen lenkkeily vähiin. No Lidlissäkin tulee myös käytyy aika paljon kuitenkin.

Wildin synttärit 13päivä. Pitänee lainata se vuosisatamme kronikka sille kun on ollut puhetta. Ottaa se tuolta pölyttyneestä hienosta kirjahyllystä, ei oo tullu vähään aikaa luettua. Maailmanhistoriaa ja kuvia vuodesta 1900-1986 johonkin asti. Ainakin Kekkosen kuolema ja Tsernobyl oli vielä mukana. Kirja julkaistiin silloin.Vuosisadan kronikka vuodesta 1900 vuoteen1999 ois jotenkin järkevämpi.

Paljon on mökkejä, vähän kaikenlaisia tullut myyntiin. Järkevä sijainti,ei ihan mikään homepommi ja muutenkin budjettiin sopiva on ne asiat mitkä merkkaa. Tietty sopivan iso tontti, puustoa, vesistöjen läheisyys ja mukavat maisemat ettei sillä lailla ihan korvessa ole merkkaavat myös. Mutta lainaa on mahdollista saada..jonkin verran ja säästöt. Budjetti on kyllä PIENI..siis pieni.

Paremman puoliskon etsiminen myös jatkuu, mutten ole kannelnaisen jälkeen niin aktiivisesti etsinytkään. Yksi vähän vanhempi nainen viestitteli jonka kanssa oli joskus pikkusen zäpinää. Mutten ole oikein siihenkään vastaillut.

Lähilähiön baarissa on taas uusia  puoli/hyvänpäiväntuttuja. Hmm mut joo ei sieltä naisia löydy. Joitain naisia viereisestä kerhotilasta, missä on vähän sellasta raittiimpaa porukkaa toi ilmaislippuja johonkin keikalle. No en mennyt, mutta juttelin sen yhden naisen kanssa. Ehkä seuraavan kerran menen sille puolelle ja kattoo mikä meininki?

Näin hurisee.

"matti"